Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΗΠΑ : Πουλάει το μωρό της για καινούριο αυτοκίνητο!!! Εκεί θα καταλήξουμε και εμείς μ'αυτούς τους γελοίους που ψηφίζουμε!!!

Προφανώς ένα καινούριο αυτοκίνητο, αξίζει περισσότερο για μια 22χρονη στη Φλόριντα, από το ανήλικο παιδί της, καθώς αποφάσισε να πουλήσει το βρέφος, το κόστος του οποίου έχει φτάσει τα 30.000 δολάρια!

Η Στέφανι Μπίγκμπι Φλέμινγκ, η οποία σίγουρα δεν θα ανακηρυχθεί ''Μητέρα της χρονιάς'', επιχείρησε να πουλήσει το μόλις δύο μηνών αγοράκι της, για να αγοράσει αυτοκίνητο.

Θα εξασφάλιζε από την πώληση, το ποσό των 9.000 δολαρίων, ενώ τη διαμεσολάβηση έκανε η γιαγιά του παιδιού.

Αρχικά, οι δύο γυναίκες ζήτησαν 75.000 δολάρια, αλλά τελικά υποχώρησαν στα 30.000, όταν ο επίδοξος αγοραστής τους είπε, ότι δεν μπορούσε να πάρει δάνειο από την τράπεζα.

"Η Φλέμινγκ σχεδίαζε να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο με τα χρήματα που θα λάμβανε", είπε η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Φλόριντα.

Η μητέρα συνελήφθη την Τρίτη 09/11, ενώ η γιαγιά, η 45χρονη Πάτι Μπίγκμπι, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της, τον 42χρονο Λόρενς Γουόρκς.

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στους τρεις, για παράνομη πώληση παιδιού, ενώ το αγοράκι βρίσκεται στα χέρια των κοινωνικών υπηρεσιών.

Πηγή : http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: