Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ιστορική μέρα για τη Λίβερπουλ

Η 15η Οκτωβρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των φίλων της Λίβερπουλ. Η ιστορικότερη ομάδα της Γηραιάς Αλβιώνας γύρισε σελίδα, καθώς πωλήθηκε στην New England Sports Ventures έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την καταβολή των χρεών. Από την πλευρά τους, οι πρώην ιδιοκτήτες Ζιλέτ και Χικς ανακοίνωσαν πως θα ζητήσουν αποζημίωση για την αποχώρησή τους.

΄Ανοιξε το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο

Σπάζοντας τον τελευταίο βράχο, οι μηχανικοί διάνοιξαν σήμερα το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο, που διανύει 57 χιλιόμετρα μέσα στις ελβετικές Άλπεις. 

Yψηλοί τόνοι στη Βουλή

"Είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς –κατά δήλωσή σας-" παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, προτού περάσει στην ανάπτυξη της ερώτησής του για το θερμοηλεκτρικό σταθμό στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Υπό επιτήρηση η Ακρόπολη

Υπό αστυνομική επιτήρηση θα βρίσκεται όλη τη νύχτα η Ακρόπολη, με τους άνδρες της Αστυνομίας να παραμένουν στην κεντρική πύλη του αρχαιολογικού χώρου.

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!

Αποφάσισαν να κατασπαράξουν 22 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή τριών ιστοσελίδων !


Με ένα καλοκαιρινό ΦΕΚ το οποίο δημοσίευσαν 2 ημέρες μετά το 15Αυγουστο κατοχύρωσαν την απόφαση να κατασπαράξουν...

21.819.070 εκατομμύρια ευρώ!

Μιλάμε για το απόλυτο κράτος ΑΠΑΤΗΣ !

Δείτε πως θα τσακίσουν το χρήμα και στο τέλος θα βγούν όλοι μαζί λάδι.....