Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

To Facebook δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες του/της πρώην σας!


Στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει μία μικρή αναστάτωση και δυσαρέσκεια των χρηστών από τις φωτογραφίες που εμφανίζει η υπηρεσία Photo Memories στην δεξιά πλευρά της οθόνης τους.

ΓΑΠ: "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ"........... ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ο κοινός απατεώνας τολμά ανερυθρίαστα να θεωρεί την αποψίλωση της χώρας και το πλιάτσικο των τροικανών , ως θεάρεστο έργο αλλά και να θέτει τον εαυτό του ως Σωτήρα για τα δεινά των Ελλήνων που ο ίδιος επισώρευσε. 

Οι μηνιαιες αποδοχες του Ελληναρα βουλευτη για το 2011


Χωρις κανενα  απολυτως  σχολιο....

Πηγη : wwwaristofanis.blogspot.com

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ. Η ψήφος σου έχει δύναμη. Μη την πετάξεις


Η δύναμη της ψήφου για τις κοινωνίες είναι μεγάλη και εκφράζει το δημοκρατικό πολίτευμα κάθε Πολιτείας, με την οποία αναδεικνύονται οι ηγέτες.
Σίγουρα η ψήφος είναι έκφραση των ιδεολογιών, των προσδοκιών και των οραμάτων κάθε ανθρώπου, αλλά συγχρόνως είναι και έκφραση αντίστασης και δυσαρέσκειας. 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ



Πρότυπη κίνηση διαμαρτυρίας ευχόμαστε να γίνει η συγκεριμένη. Σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα από όποιον χώρο και αν προέρχονται! Μια παρατήρηση όμως... την άλλη φορά ρε παιδιά πετάξτε το γιαούρτι μαζί με τον πήλινο κεσέ!!