Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τελικά τι βάζουμε στο στομάχι μας;

Μάλλον σκουπίδια, αλλά και ό,τι άλλο φανταστείτε μας σερβίρουν τα περισσότερα φαστ φουντ καταστήματα. Το ρεπορτάζ Bρετανικής εφημερίδας τρομάζει.
Όλα ξεκίνησαν πριν......

Μειώνονται τα δρομολόγια λόγω των εκλογών..

Αλλαγές λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών θα γίνουν στα δρομολόγια λεωφορείων, των τρόλει και του τραμ από την Παρασκευή 5 έως τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια των λεωφορείων ΕΘΕΛ, την Παρασκευή 5 και την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Σε όττι αφορά τα τρόλεϊ ΗΛΠΑΠ, την Παρασκευή τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ενώ το πρόγραμμα του τραμ θα είναι το Σάββατο 6/11 και την...


Κυριακή 7/11 ανά 25 λεπτά και τη Δευτέρα 8/11 ανά 20 λεπτά.
http://trelokouneli.blogspot.com

"Κανόνι" βάρεσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τους προμηθευτές φαγητού!

Χωρίς τροφή κινδυνεύουν να μείνουν οι στρατιωτικές μονάδες σε όλη την επικράτεια καθώς οι προμηθευτές βρίσκονται ένα βήμα πριν την παύση εφοδιασμού τους λόγω των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που τους χρωστάει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αρνείται να τα καταβάλει επειδή με την σειρά του το υπουργείο Οικονομικών δεν απελευθερώνει κονδύλια! Μόνο ο Στρατός Ξηράς χρωστάει στους προμηθευτές ανά την Ελλάδα 230 εκατ. ευρώ!Το τρελό είναι ότι ενώ το υπουργείο Οικονομικών δεν απελευθερώνει τα κονδύλια, φυσικά ζητάει την απόδοση των πάσης φύσεως φόρων.