Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Παπανδρέου εκβιάζει. Μόνο γι’ αυτό έκανε τη συνέντευξη


Θα διαβάστε και θα δείτε 1 εκατομμύριο αναλύσεις για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Έχουμε το θράσος να ισχυριστούμε ότι παρουσιάζουμε μια από τις πλέον ορθές. Εσείς θα κρίνετε, τα σχόλια είναι ανοικτά για πάσης φύσεως κριτική. Παλιά λέγανε : η ταν η επι τας , μολών λαβε, Καραμανλής ή Τανκς κλπ … Η κατάπτωση ; ΠασοκοΚαλικρατούμενοι ή το χάος, Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Είναι εμφανής ο εκπεσμός των αξιών :

Έβγαλαν περισσότερα... μετά θάνατον

Ο Μάικλ Τζάκσον αγωνιζόταν συνεχώς να πληρώσει τους λογαριασμούς του. Όμως, 16 μήνες μετά το θάνατό του, σε ηλικία 50 ετών, ο "βασιλιάς της ποπ" φέρνει περισσότερα κέρδη από οποιαδήποτε άλλη νεκρή διασημότητα, σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσιεύει το περιοδικό Forbes.

Οι άνδρες που κάνουν σεξ καθημερινά με νεότερες γυναίκες ζουν περισσότερο !

Οι άνδρες, που έχουν σεξουαλικές επαφές καθημερινά, ιδιαίτερα με νεότερες γυναίκες, είναι πιο πιθανό να ζουν περισσότερα χρόνια, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Οι νικητές του ταξικού πολέμου

Ποιος έχει κερδίσει τον μέχρι τώρα ταξικό πόλεμο; Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη: Οι πλούσιοι! Για δεκαετίες οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Έτσι διατείνεται ο αρθρογράφος Bill Quigley στο Truthout και επειδή το τερατώδες αυτό συμπέρασμα, που αφορά την Αμερική και όχι εμάς, ακόμα δεν έχει χωνευτεί αρκετά, παραθέτει και ένα σκασμό στοιχείων.

Κάτι σαν πρωθυπουργός

Ελάχιστα σαφής και ξεκάθαρα φοβισμένος, ο Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαίωσε σήμερα με τον πλέον...διακαναλικό τρόπο τον πανικό που εδρεύει εδώ και καιρό στο πρωθυπουργικό γραφείο.