Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κάρτα του πολίτη. Ένα βήμα πιο κοντά στο...

Πτώση spread και Κινέζοι


Συνεχίστηκε  και σήμερα η πτωτική πορεία των spreads του 10ετούς ομολόγου.

Πώς διαστρεβλώνεται η «λευκή» ψήφος


Το λευκό ψηφοδέλτιο ή απλά «λευκό», δεν είναι παρά μια ψήφος διαμαρτυρίας για εκείνους τους πολίτες που επιθυμούν να παραμείνουν ενεργοί – η ψηφοφορία, άλλωστε, τυπικά είναι ακόμα υποχρεωτική - και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, όμως, δεν εκφράζονται από τα υφιστάμενα κόμματα. Πρόκειται δηλαδή για μια πολιτική, αλλά όχι κομματική επιλογή, δεν συνιστά αποχή, αλλά αποδοκιμασία του συνόλου της πολιτικής τάξης και είναι δικαίωμα του κάθε ψηφοφόρου, που απορρέει από το ίδιο το Σύνταγμα.

Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και .....

Αγαπητοί Ελληνες bloggers


Σας καλωσορίζουμε  σε αυτό το νέο blog που σκοπός μας είναι να σχολιάζουμε και να καυτηριάζουμε  την ελληνική πραγματικότητα, από το στραβοσφύριγμα του Δαλούκα στο Κυριακάτικο  ντέρμπυ μέχρι και τα μέτρα φωτιά που προστάζει το Μνημόνιο και η Τρόικα. Κάθε σχόλιο είναι  ευπρόσδεκτο και κάθε κράξιμο ακόμα πιο ευπρόσδεκτο... 
Καλή μας αρχή και όποιον πάρει ο Χάρος...