Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ?



ΤΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "LIVE" ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΤΑΖ? ΚΟΙΝΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ?

ΜΠΟΥΦΟΣ ΟΛΚΗΣ..

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ" ΥΠΑΡΧΕΙ?



Μην σας ξεγελάει οτι ο πρωθυπουργός μας φαίνεται ηλίθιος ή οτι το παίζει ηλίθιος.. ΕΙΝΑΙ ηλίθιος!!!


Βραβείο κορυφαίου δημοσιογράφου στον μαϊντανό της ΕΡΤ που απο την κοτσάνα που πέταξε για ερώτηση, ξαφνιάστηκε κ ο ίδιος.
Βραβείο και στην Τρέμη η οποία δεν διατύπωσε καλά την ερώτηση αλλά ευτυχώς την διόρθωσε ο γιωργάκης που μάλλον την είχε διαβάσει καλύτερα....
Και μια συμβουλή στον κορυφαίο του είδους Αιμίλιο Λιάτσο, "ρώτα τον για την Πετρούλα ή για την Αννούλα ή για την Βανδή. Έτσι κ αλλιώς την ιδια απάντηση θα πάρεις " 

Ο Θεός και ο υπολογιστής

Τι θα δούμε σήμερα στο "Νησί"

Σήμερα θα...

Μίκης Θεοδωράκης: ΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο μου θέτουν το ερώτημα: «Πώς θα βγούμε από την κρίση…».

Δίχως Παπανδρέου οι επόμενες εθνικές εκλογές;

Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ίσως ο μόνος Έλληνας πολίτης που έχει την πλέον σαφή εικόνα, για το τι περιμένει την χώρα μας μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Η τρόικα ζήτησε νέα Μέτρα από τον ΓΑΠ και πάμε γα νωπή εντολή


Η αλλαγή στην ρητορική του ΓΑΠ για τις αυτόδιοικητικές εκλογές και η μετατροπή τους σε Δημοψήφισμα οφείλεται στην αναθεώρηση του ελλείμματος  και των  στατιστικών στοιχείων που οδηγούν σε επικαιροποίηση ίσως και εφαρμογή  του μνημονίου εξ αρχής.